ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Την Τετάρτη 26/08/15 ντο πρώτο φιλικό της Αναγέννησης Χαλκηδόνας

Την Τετάρτη 26/8 στις 18:30 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της Αναγέννησης Χαλκηδόνας ενάντια στο Μακεδονικό Μ. Μοναστηριού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Χαλκηδόνας. Οι δυο Προπονητές των ομαδόν Αδαμίδης και Γιαρικάνης θα κάνουν το πρώτο κραστ τεστ των ομάδων τους

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Φωτορεπορτάζ από το 8ο KOUFALIA TENNIS CUP 2015

Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης 
 Έπεσε η αυλαία στο διεθνές πρωτάθλημα τένις KOUFALIA CUP 2015. Πέρασαν εννέα μέρες έντονης αγωνιστικής δράσης αλλά και πολλών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο Ο.Α. Κουφαλίων για να κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή των αθλητών-τριών και των συνοδών τους στον τόπο μας.
Κλικ στις Φωτογραφίες για μεγέθυνση 
(Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Μακεδονικός & Ηρακλής Γέφυρας: Live με Νίκο Ζωιδάκη και Κυριάκο Παπαηλία σις 4 Σεπτεμβριου

Μακεδονικός & Ηρακλεώτης Γέφυρας με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων ξεφεύγουν απ τα καθιερωμένα. ......Εμείς ρίχνουμε αυλαία στο φετινό καλοκαίρι........ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Μέτα τιμής : οι διοικήσεις των συλλόγων.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στη σημερινή κλήρωση των play off του Europa League

Ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία χθες στη Σλοβακία κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα, εξασφάλισε την πρόκρισή του στα play off του Europa League.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Απόλλων Κρύας Βρύσης φιλικό με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6:30μ.μ

Στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασία του έχει εισέλθει ο Απόλλωνα και ήδη ξεκίνησε τα πρώτα φιλικά του παιχνίδια και μάλιστα αρκετά δυνατά. Μετά το πρώτο φιλικό της περασμένη Κυριακή στην Έδεσσα με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ, ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο στις 6:30 μ.μ. μέσα στην Κρύα Βρύση με τον ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ομάδα και αυτή της football league. Ο Προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανώτας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα αφού επιστρέφει από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Γκελοσάνι, και μένει πλέον μόνο ο Καρακάσογλου, που και αυτός πολύ σύντομα θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.

Απίστευτο! Πήρε τη μηχανή του και… έκανε θαλάσσια σπορ! - Βίντεο

Ο Robbie «Maddo» Maddison έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος άνθρωπος, που έκανε σέρφινγκ με… αγωνιστική μηχανή προσφέροντας εντυπωσιακές εικόνες.

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Σήμερα στις 18:30 το πρώτο φιλικό του Π.Α.Ο Κουφαλίων

Σήμερα Τετάρτη 5/8 στις 18:30 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του Π.Α.Ο Κουφαλίων ενάντια στον Ιάσων Αυγής. 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο των Κουφαλίων στη περιοχή Βιτόμ δρόμος προς Πρόχωμα.

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του Σμυρναϊκού Βαθυλάκου

Φωτορεπορτάζ: erasitexnika.gr

Μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα και πολλές φιλοδοξίες ξεκίνησε για τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκου. (Περισσότερες Φωτογραφίες παρακάτω).

Πόλο: Στους "4" του κόσμου η Εθνική Ανδρών

Δέκα χρόνια μετά το χάλκινο μετάλλιο του Μόντρεαλ, η εθνική ανδρών βρίσκεται ξανά στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Άρης: Δηλώνει συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική

Μια δύσκολη αλλά όπως φαίνεται αναγκαστική απόφαση έχει να πάρει άμεσα κιόλας ο Α.Σ Άρης σε συνεργασία με τους νομικούς που έχει και πολλές προεκτάσεις.

Αν θα δηλώσει αύριο που εκπνέει η προθεσμία, συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της επόμενης σεζόν ή όχι.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Στην κορυφή της Ευρώπης η Εθνική Εφήβων

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά η Εθνική Εφήβων, κατάφερε να πάρει το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, με επική ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 14 πόντους διαφορά από την Τουρκία. Άξια πρωταθλήτρια η Εθνική Ελλάδας, έπαιξε μεστό μπάσκετ στην τρίτη και τέταρτη περίοδο ανατρέποντας την εις βάρος της διαφορά και φτάνοντας στη νίκη με 64-61.

Βίντεο: Τα highlights του μεγάλου τελικού του ευρωπαϊκού εφήβων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

H Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεκίνησε την προετοιμασία για την νέα σεζόν

Ξεκίνησε στο δημοτικό στάδιο της πόλης η προετοιμασία για την Αναγέννηση Γιαννιτσών . Σύμφωνα με δήλωση του προπονητή Τ. Μπάρμπα.

Η ομάδα των Γιαννιτσών που μετά από πάρα πολλά χρόνια σε εθνικές κατηγορίες επέστρεψε στην Α1΄ θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει άμεσα στην Γ´ εθνική. 

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Από το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ανακοινώνεται ότι πρόθεση του συλλόγου μας είναι να δημιουργηθεί ομάδας νέων Κ 17 με την συμμετοχή σε αντίστοιχο πρωτάθλημα. Καλούνται όσοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1999 και 2000 από την ευρύτερη περιοχή μας επιθυμούν να ενταχθούν στην Κ 17 του Απόλλωνα, εκδίδοντας δηλαδή δελτίο στην πρώτη ομάδα, μπορούν καθημερινά από τις 7 έως τις 9 το απόγευμα να καταθέτουν τα στοιχεία τους στα γραφεία της ομάδας μας στο δημοτικό στάδιο, ή στο τηλέφωνο 6944 474344. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει μετά τις 10 Αυγούστου! 
Με τιμή το Δ.Σ
Πήγή: meapopsi.gr