ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

"Τρέχει" για το "μπαμ" ο γιος του Στέφενς

Μετά το "λευκό χαρτί" που του έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης για τις μεταγραφές, ο Χουμπ Στέφενς έχει "αμολήσει" τον ατζέντη του αλλά και τον γιο του, προκειμένου να...

αποκτηθούν ένας ακραίος και ένας επιτελικός μέσος που θα κάνουν τη διαφορά όταν ο ΠΑΟΚ επιτίθεται.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Φωτορεπορτάζ από το 1st Chalkidona Basketball Camp

Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης 

Με επιτυχία διοργανώθηκε στο κλειστό γήπεδο της Χαλκηδόνας το 1st Chalkidona Basketball Camp από τις 17/06 μέχρι τισ 21/06.

Στο Camp έδωσαν το παρών 30 αθλητές ηλικίας 6-17 ετών υπό τις καθοδηγήσεις του προπονητή της ομάδας του παιδικού Κωνσταντινίδη Ιωάννη και του εξωτερικού του συνεργάτη Αστέριου Χαλκιά.

Γενική συνέλευση Καμπανιακού: Ορατότης μηδέν

Χωρίς αποτέλεσμα η δεύτερη γενική συνέλευση του Καμπανιακού.

Πριν πούμε οτιδήποτε να υπενθυμίσουμε ότι η φετινή πορεία του Καμπανιακού ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητική,και αν λάβουμε υπ όψιν το χαμηλό μπάτζετ που είχε η ομάδα ( από τα μικρότερα στην κατηγορία) τότε η ικανοποίηση των φιλάθλων σε συνδυασμό ότι η ομάδα αλλαξε κατηγορία πρέπει να είναι δεδομένη.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εντός της ημέρας εκτενές Φώτο – Ρεπορτάζ από την γενική συνέλευση της Αναγέννησης Χαλκηδόνας

Εντός της ημέρας εκτενές Φώτο – Ρεπορτάζ από την Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Χαλκηδόνας όπου αποφασιστικέ η ομάδα να επανέρθει στα σαλόνια της Β’ ερασιτεχνικής

 Όλες οι πρτάσεις και το νέο Δ.Σ σε επομένη ανάρτηση

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013: Τουρνουά Αλληλεγγύης


Παραμένει στον Γ.Α.Σ Χαλκηδόνας ο Παραλικάκης

Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Παραλικάκη για μια ακόμη χρονιά.

Συνεχίζεται με επιτυχία το 2ο camp στον Άγιο Αθανάσιο

Μακεδονικός Γέφυρας: Συμφώνησε με Καφκενάρη


Οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της διοίκησης του Μακεδονικού Γέφυρας και του γνωστού τεχνικού Τάσου Καφκενάρη είχαν αίσιο τέλος μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και θα πορευτούν μαζί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Βέβαια, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται την περσινή σεζόν κατά την οποία η ομάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού και με την πρόσληψη Καφκενάρη ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα και στοχεύουν σε μια θέση στα πλέι- οφ. 
Ι. Κεστελίδης

Συμφωνία Αρη - Αγγέλου για τρία χρόνια!

Προπονητής του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Βαγγέλης Αγγέλου, όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι» την Τετάρτη (26/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: