ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Έκλεισαν οι εγγραφές του 3ου Χορτιάτη Trail Run 2013

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το κλείσιμο των εγγραφών των αγώνα,οι συμμετοχές έπιασαν πολύ γρήγορα και το νέο όριο των 250 συμμετοχών που είχε θέσει η διοργάνωση,ευχαριστούμε όλους τους αθλητές απο όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν τον αγώνα μας και τους περιμένουμε όλους την Κυριακή 3/3/2013 για εναν όμορφο αγώνα. Όσοι αθλητές δεν πρόλαβαν να εγγραφούν αλλά θέλουν να συμμετέχουν,μπορούν να προσέλθουν στην γραμματεία του αγώνα μισή ώρα πριν την εκκίνηση και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις να συμμετέχουν.

Καλή αντάμωση

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής
Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα
Καιάφας Στυλιανός

3ος Χορτιάτης Trail Run 2013

Στις 3 Μαρτίου 2013 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού από την ανθρώπινη παρέμβαση (κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία, μηχανοκίνητεςδράσεις).

Ο αγώνας είναι, ορεινός δρόμος απόστασης 22 περίπου χιλιομέτρων σε μονοπάτια, δασικούς δρόμους και το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 560μ έως 1100μ. Είναι δρόμος με σημαντικές απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών. Επιπλέον προσοχή πρέπει να δώσουν οι αθλητές στα τελευταία πεντακόσια μέτρα που πιθανότατα θα υπάρχει παγωμένο χιόνι, παρότι η διοργάνωση θα έχει βάλει σχοινιά στο σημείο για την ασφάλεια των αθλητών. Σημαντικά χρήσιμη θα ήταν η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Αγγλία για τη θέρμαση των ελληνικών σχολείων

Ένα διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώθηκε από τους Έλληνες φοιτητές του Πανεπιστημίου Leeds της Αγγλίας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θέρμανση των ελληνικών σχολείων!

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά που διεξήχθη με τη στήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου "Δεσμός" το περασμένο Σάββατο στο Πανεπιστήμιο του Leeds συμμετείχαν φοιτητές απ’όλο τον κόσμο.

Φώτο-ρεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Π.Α.Ο.Κουφαλίων

Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης 
Κλικ στις Φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Έναρξη τμημάτων αθλητισμού για παιδιά και ενήλικες σε Κορδελιό-Εύοσμο

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη των νέων αθλητικών τμημάτων (παιδικών, ενηλίκων & Γ' ηλικίας) καθώς και των παρακάτων ειδικών τμημάτων στις 18 Φεβρουαρίου 2013.

Εδικά τμήματα: Αποκατάσταση Νεφροπαθών. Αποκατάσταση Καρδιοπαθών.

Απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης.

Πληροφορίες - Εγγραφές:

Η αθλητική εκπομπή ''ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ" της Εγνατία τηλεόρασης αλλάζει ήμερα και ώρα

Η αθλητική εκπομπή  ''ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ" της Εγνατία τηλεόρασης αλλάζει ήμερα και ώρα. Από αυτήν την εβδομάδα θα προβάλετε κάθε Παρασκευή στην 17.00 από την Εγνατία τηλεόραση. 

Μια ώρα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τα γήπεδα της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι καλύτερες φάσεις, τα γκολ, ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και παρασκήνια  του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την Σοφόα Παπαδοπούλου. 

Ρεπορτάζ εφ' όλης της ύλης από την κοπή της πίτας του Συλ. Βετεράνων Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης
Οι βετεράνοι Θεσσαλονίκης έκοψαν την πίτα τους...

Στην ταβέρνα «Άνεμος» στο Χορτιάτη - Οι εκλογές τον Μάρτιο.

Σε μια ζεστή και λιτή εκδήλωση χωρίς τη συνοδεία μουσικής(λόγω του θανάτου ενός από τα πιο αξιόλογα μέλη, του Αλέκου Περγαμηνέλη)...

Φώτο - Ρεπορτάζ από την κοπή της πίτας του Συλλόγου Βετεράνων Αμπελόκηπων

Φωτορεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Ζεστή ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας του  Συλλόγου Βετεράνων Αμπελόκηπων
Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν σε μια όμορφη εκδήλωση στα γραφεία τους συλλόγου τους οι βετεράνοι των Αμπελοκήπων. Μάλιστα, η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από φίλους της ομάδας δίνοντας παράλληλα το στίγμα και τη στήριξη σε όσους όλα αυτά τα χρονιά πασχίζουν για το καλό του συλλόγου.

Kατηγορία Nέων: Με νίκες επί της ΕΠΣ Κιλκίς συνέχισαν οι μικτές της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ρεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης, Κ. Στογιαννάρης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2-0

Πρώτη και καλύτερη
Ασταμάτητη η μικτή νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας πέτυχε την 6η συνεχόμενη νίκη της επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Κιλκίς κερδίζοντας με σκορ 2-0. Οι νέοι της ΕΠΣΜ ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους κυρίως στο 1ο μέρος και νίκησαν δίκαια. Κλασσικές ευκαιρίες έχασαν οι Πασχαλίδης, Ανεπλάς και Σαλτσίδης.

Κατηγόρια Παίδων: Επιτυχίες για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΜ στη Μίκρα απέναντι στο Κιλκίς.

Ρεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης, Κ. Στογιαννάρης

Κατηγόρια Παίδων: ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Κιλκίς 9 - 0

Γυάλιζαν τα μάτια τους
Ξέσπασμα και επίδειξη δύναμης από τους παίδες της ΕΠΣ Μακεδονίας οι οποίοι παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισαν την ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς με το ευρύ σκορ 9-0. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής η οποία αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ. Ωστόσο παραμένει πολύ δύσκολος ο στόχος της κορυφής ή και της δεύτερης θέσης στον όμιλο. Στο 5' δοκάρι είχε ο Τσιπιρτίμης και στο 13' ο Χαραλαμπίδης.

Εμερίδα στην ΕΣΗΕΜ-Θ με θέμα: «Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Στο πλαίσιο του 6ου τουρνουά ποδοσφαίρου «Σταύρος Ρεπανάς» με πρωτοβουλία του ΠΣΑΤ και σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μακεδονίας και την ΕΣΗΕΜ-Θ θα διοργανώθηκε χτες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ ημερίδα με θέμα «Κρίση και ελληνικό ποδόσφαιρο». Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι: Γιώργος Λυσσαρίδης (τέως γενικός γραμματέας Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης), Διονύσης Ψωμιάδης(πρώην πρόεδρος ΕΠΣΜ), Μάκης Σεντελίδης (εκπαιδευτής σχολών προπονητών ΕΠΟ) και Αντώνης Ρεπανάς (Μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ).

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία του Αχιλλέα Περαίας

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Από την ομάδα του Αχιλλέα Περαίας λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την εξής καταγγελία: «Ο Αχιλλέας Περαίας παραδοσιακά σαν θέση αρχής σέβεται τον εκάστοτε αντίπαλο και ούτε επιθυμεί να ασχολείται άμεσα ή παρασκηνιακά με θέματα διαιτησίας, παρά τις συνολικά 8 κόκκινες κάρτες σε βάρος μας από το ξεκίνημα της φετινής σαιζόν.

Οι παρατηρητές της ΕΠΣ Μακεδονίας έκοψαν την πίτα τους

Φωτορεπορτάζ: Ι. Κεστελίδης, Κ. Στογιαννάρης

Οι παρατηρητές της ΕΠΣΜ έκοψαν την πίτα τους με «ΤΥΧΕΡΟ» τον Σιδηρόπουλο.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι παρατηρητές της Ένωσης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στο γνωστό μέρος, τα γραφεία της ΕΠΣΜ, οι αφανής αυτοί ήρωες που κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκονται στα περισσότερα γήπεδα του Νομού βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά και να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και ευχές μεταξύ τους. 

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αποτελέσματα 1ου Παν. Σεμιναρίου Γραμματείας Αγώνων ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ του έτους 2013

 Αγαπητοί Φίλοι,

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης Θεσσαλονίκης , η
Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου , διοργάνωσε το:

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ του έτους 2013

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5o διασυλλογικό πρωτάθλημα Ju Jitsu Βορ. Ελλάδος 2013


Ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 IANOYAΡΙΟΥ 2012 , στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το:

5ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2013

  Οι αγώνες διεξήχθησαν στα συστήματα