ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

rss

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αποκλειστική σύντηξη του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Μ Ευάγγελου Γραμμένου

Αποκλειστική σύντηξη του προέδρου της Ε.Π.Σ.Μ  Ευάγγελου Γραμμένου μετά από το σύμβουλοι της Ε.Π.Σ.Μ

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας μετά τη συνεδρίασή της 29ης Αυγούστου 2012

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίασή του της 29ης Αυγούστου 2012, μετά την παραίτηση του κ. Διονύση Ψωμιάδη από την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΠΟ, αποφάσισε να υποστηρίξει το ψηφοδέλτιο του κ. Βασίλη Γκαγκάτση στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Παράλληλα, αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Βασίλη Γκαγκάτση για τη συμμετοχή του κ. Βαγγέλη Γραμμένου ως υποψηφίου για το Δ.Σ. της ΕΠΟ και ενέκρινε αυτήν, εξουσιοδοτώντας τον, συγχρόνως, να προβεί, κατά την απόλυτη κρίση του, σε κάθε ενέργεια ενίσχυσης της προσπάθειας του κ. Βασίλη Γκαγκάτση για την εκλογή αυτού, ως Προέδρου, και των υποψηφίων μελών της παράταξής του για το Δ.Σ. της ΕΠΟ. 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΑΛΗΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε σωματεία που τελούν σε αδράνεια

Από το τμήμα δελτίων της ΕΠΣΜ ανακοινώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε σωματεία που δεν μετείχαν σε κανένα πρωτάθλημα αρμοδιότητάς της της αγων. περ. 2011 – 2012 και δεν δηλώσουν συμμετοχή σε κανένα πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013 (τελευταία ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής 31 Αυγούστου 2012), δύνανται να αιτηθούν στην ΕΠΣΜ χορήγηση βεβαίωσης αδράνειας του σωματείου που ανήκουν και να επανεγγραφούν ως ελεύθεροι ποδοσφαιριστές την περίοδο των επανεγγραφών, δηλαδή 3, – 30 Σεπτεμβρίου 2012 ή 2, – 31 Ιανουαρίου 2013. ΄Υστερα από αυτή τη μετακίνηση οι ποδοσφαιριστές διαγράφονται οριστικά από το μητρώο του σωματείου που ανήκαν και τελεί σε αδράνεια.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Νικήτρια στο Οσλο 3-2 η εθνική Ελλάδας

Νικήτρια επιστρέφει από το Οσλο, μετά το πρώτο φιλικό τεστ για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική Ελλάδας, κερδίζοντας με 3-2 το νορβηγικό συγκρότημα.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Νάσε Τάξι -ΠΑΟΚ 0-1 σημειώσατε διπλό

Γυναικείο Ποδόσφαιρο 11 Αυγ. 2012 17:40 - Από Χρύσανθος Δοβλέτογλου Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε το Σάββατο (11/8) της Νάσε Τάξι στα Σκόπια με 1-0 και ατενίζει την υπόθεση πρόκριση στους "32" του Τσάμπιονς Λιγκ με αισιοδοξία. 20λεπτη διακοπή λίγο πριν την λήξη του ματς λόγω αντεθνικών συνθημάτων που ακούστηκαν.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Την προετοιμασία στο γήπεδο της Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων

Ρεπορτάζ: Κ. Στογιαννάρης, Ι. Κεστελίδης
Φώτο: Κ. Στογιαννάρης


Την προετοιμασία της με εντατικές προπονήσεις στο γήπεδο της Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Το συγκρότημα του Ισμπιλέρ Μερτ έχει μπροστά του ένα δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα αρχής γενομένης φυσικά από τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ. Λίγες μέρες λοιπόν πριν την αναχώρηση για τη Στρώμνιτσα των Σκοπίων και τις αναμετρήσεις με τη Νασέ Ταξί(11/8), τη Σκόντο(13/8) και την ΜΤΚ(16/8), οι Γ. Προύσαλης, Ι. Μερτ και Γ. Γκατζογιάννη μιλούν στο «Paparazzi των Γηπέδων».

Γ. Προύσαλης: «Να αποφύγουμε τα λάθη»

Ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Γιώργος Προύσαλης λίγες μέρες πριν την αναχώρηση για τα Σκόπια και τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λίγκ επισήμανε στο «Μ» τα εξής : «Αρχικά ευχαριστούμε το δήμο Χαλκηδόνας και τους υπεύθυνους της Αναγέννησης Χαλκηδόνας για την παραχώρηση του άριστου γηπέδου για την προετοιμασία μας αφιλοκερδώς. Για μια ακόμα χρόνια πάμε με σκοπό να περάσει η ομάδα μας στην επόμενη φάση. Με περισσότερες πλέον εμπειρίες και αποφυγή των λαθών που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Στη νέα μας αυτή προσπάθεια ίσως παίξει ρόλο και ο νέος μας προπονητής Ισμπιλιρ Μέρτ. Ένα από τα προβλήματα όμως που αντιμετωπίζουμε είναι ότι οι αντίπαλοι μας βρίσκονται ήδη σε αγωνιστική δράση από τα πρωταθλήματα τους και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανταγωνιστούμε αν και ερχόμαστε κατευθείαν από διακοπές. Ελπίζω όμως ότι τα κορίτσια θα τα καταφέρουν αφού σταμάτησαν μόνο για 25 μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Γ. Γκατζογιάννη: «Πρόκριση και πρωτάθλημα»
Μία από τις παίκτριες που έχει συνδέσει το όνομα της με τις επιτυχίες του δικεφάλου η Γκατζογιάννη Γλυκερία τόνισε σε δηλώσεις της: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας ώστε να φανούμε ανταγωνιστικές στις δύσκολες αναμετρήσεις που μας περιμένουν αρχικά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα για το πρωτάθλημα. Όσο για την κλήρωση είναι ίδια σχεδόν με την περσινή την οποία και μπορώ να χαρακτηρίσω βατή. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει στο γήπεδο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στόχος μας είναι η πρόκριση και η κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος».

Ι. Μέρτ: «Είμαστε καλύτεροι»
Αισιόδοξος για την έκβαση των αγώνων στα Σκόπια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ισμπιλίρ Μέρτ που ανέφερε: «Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρώπη και είμαι αισιόδοξος γιατί τα κορίτσια προσπαθούν εντατικά για να πετύχουμε το στόχο μας. Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζουμε και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Ευχαριστήριο στους Ανθρώπους της Χαλκηδόνας
Η γυναίκεια ομάδα του ΠΑΟΚ κατά την προετοιμασία της στη Χαλκηδόναα, έτυχε της στήριξης και την βοήθεια των ανθρώπων της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπεύθυνοι της ομάδας ευχαριστούν τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Σ. Μπαλτατζή, καθώς και του χορηγούς Α. Καραμήστο και Β.Κωνσταντινίδη, οι όποιοι υποστήριξαν υλικά την προσπάθεια αυτή. Επίσης ευχαριστούν και τους παλαίμαχους τόσο για το φιλικό που πραγματοποιήθηκε, όσο και για την συνεισφορά στην κάλυψη των εξόδων του γηπέδου. Οι ομάδα του δικέφαλου έτυχε άψογη φιλοξενία  από τους κατοίκους της Χαλκηδόνας.

Το Site  τους εύχεται τα καλύτερα  και να εκπληρώσουν των στόχο του με επιτυχία 

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Παλαίμαχοι Χαλκηδόνας vs Γυναικεία ομάδα ΠAOK - ΦΩΤΟ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από των αγώνα: Παλαίμαχοι Χαλκηδόνας vs Γυναικεία ομάδα ΠAOK 
Φώτο-Ρεπορτάζ: Κων/νος Στογιαννάρης
Κλικ στις Φωτογραφίες για μεγέθυνση






Θωμαή Βαρδάλη 

Πάνω από αριστ.: Αργυροπούλου, Χαμαλίδου, Κούτσικου. Καλτσίδη, Τσιτιά
Κάτω από αριστ..:  Μίχου, Μουρατίδου, Ριζοπούλου




                                                                        Διαίτης:  Γ.Βουτσάς
                                                                     Επόπτης: Β.Σαλονικίδης

Μαριάννα Λυμπερτά: Με εμπειρία και δύναμη ακάθεκτη στο Λονδίνο

Η ωρίμανση και η εμπειρία είναι τα ισχυρά «όπλα» της Μαριάννας Λυμπερτά, της κολυμβήτριας που κόντρα στο χρόνο γίνεται καλύτερη.

Περίτρανη απόδειξη η επίδοσή της πέρυσι τον Ιούλιο, όταν η Ελληνίδα κολυμβήτρια, σε ηλικία 32 ετών, φόρεσε στο στήθος της το χάλκινο μετάλλιο στα 10 χλμ. ανοικτής θαλάσσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Σαγκάης και έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της διοργάνωσης που έφερε μετάλλιο στη χώρα μας. Έτσι, εξασφάλισε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, που θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Δώνης: Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου

Στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπνέι, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης, τόνισε πως οι παίκτες θα κυνηγήσουν ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα δώσει περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση.





Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Το πρόγραμμα και οι ελληνικές συμμετοχές, σήμερα Πέμπτη 2/8

Το... ελληνικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων την Πέμπτη (2/8) δεν περιλαμβάνει μετάλλια. Ωστόσο μας περιμένουν τρεις δυνατές κούρσες στην κωπηλασία και η αναμέτρηση της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με αντίπαλο το Καζαχστάν για την πρόκριση στα προημιτελικά.